Selpak yeni ürününün reklamında “ekstra hijyene” vurgu yapıyor


Türkiye’de temizlik kağıtları kategorisinin yaratıcısı olan, ilkleri üreterek hijyen alışkanlıklarını dönüştüren Selpak’ın geliştirdiği, ürün yüzeyinde bakteri oluşumunu %99* oranında önleyen Selpak Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı’nın reklam filmi tüketicileriyle buluşuyor.



Selpak Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı’nın özelliklerinin keyifli bir dille anlatıldığı reklam filmi, Selpak fili ile bir çocuğun tuvaletteki sempatik diyaloğunu ekrana taşıyor.

“Ekstra hijyene ihtiyaç duyduğun her an, en iyisi Selpak kullan” sloganıyla yayınlanan filmde; banyoda açıkta duran tuvalet kağıtlarının hijyen açısından tüketicilerin aklında soru işareti oluşturmasından yola çıkarak, tuvalet kağıdı yüzeyinde bakteri oluşumunu önleyen Selpak Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı işleniyor. Sıçrama, yüzeyle temas ve hava kaynaklı ürün yüzeyinde bakteri oluşumunu %99* önleyen tuvalet kağıdı Selpak Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı ile tüketicinin “extra hijyen” ihtiyacını karşıladığı, reklam filminde belirtiliyor.

Türkiye’nin ilk temizlik kağıdı markası olarak doğan ve geride bıraktığı 50 yılda Türkiye’yi birçok ilkle buluşturan Selpak, vizyoner ve inovatif bir anlayışla yenilikleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Selpak, tüketici ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıkarak geliştirdiği Selpak Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı ile tuvalet kağıdında oyunu baştan kuruyor.

Reklam filmi linki: https://www.youtube.com/watch?v=_hRt-gzBJZc
 

Kampanya Künyesi: Selpak – Extra Antibakteriyel Koruma Kalkanı Tuvalet Kağıdı
Reklamveren: Eczacıbaşı - Selpak
Reklamveren Ekip: Bilge Çiftçi, Ayhan Arıcı, Ayşe Didem Tezelman, Pınar Gül Kolcu, Ayşen Akalin, Burcu Vural, Zeynep Güner, Seden Turkay
Reklam Ajansı: Rafineri
VP Creative: Ayşe Bali
Yönetici Kreatif Direktör: Kerim Gürsel
Kreatif Direktör: Tolga Suna
Sanat Ekibi Lideri: Uğur Matban
Yaratıcı Ekip: Jbid Boyacıyan, Gizem Özöver, Songül Karakoç, Gözde Gözükırmızı, Abdurrahman Gürses
Stratejik Planlama Direktörü: Can Çalışkan
Stratejik Planlama Ekibi: İpek Kardeşler, Ezgi Cumur
Müşteri Ekibi: Elif Olcaytu, Derin Doğru, Tuğçe Genç
Ajans Prodüksiyon: Şafak Serter, Açelya Ülkümen, Aysu Kılıç
Prodüksiyon Şirketi: Organic Film
Yönetmen: Onur Erdem
Post Prodüksiyon Şirketi: IPD
Müzik: Jingle House