UNI BABY, ANNELERİ DİNLEYEREK BÜYÜYOR


Uni Baby, bütünsel bir anne-bebek markası olma yolunda ilerlemeye devam ediyor ve inovasyon yol haritasını, annenin ve bebeğin değişen yaşam eğrisi ve bu yaşam eğrisinde ön plana çıkan ihtiyaçları doğrultusunda belirliyor.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Kişisel ve Bebek Bakım Üretim Tesisi’nde hayata geçirilen “Anne Bebek İçgörü Merkezi'nde annelerle, sağlık uzmanlarıyla ve bebek dünyasının içindeki farklı paydaşlarla bir araya gelerek içgörülerini alıyor. Bu merkezde, özellikle annelerin geri bildirim ve değerlendirmeleri ürün geliştirme sürecinin en önemli adımlarından birini oluşturuyor.

TEMİZ, PRATİK, GÜVENLİ: UNI BABY’DEN BEBEKLER İÇİN EN İYİSİ
Eczacıbaşı’nın anneler ve bebeklere özel markası Uni Baby, bebeklerin beslenme aksesuarlarının hijyeni için özel olarak geliştirdiği Biberon ve Emzik Temizleyici’yi ebeveynlerin beğenisine sundu. Hijyen açısından sorun olabilecek süt ve gıda kalıntılarına karşı güçlü bir yardımcı olan ürün, bitkisel içeriğiyle güvenli, hassas ve sağlıklı temizlik sağlıyor.

Bebeklerin beslenmesinde kullanılan biberon, emzik, süt pompası, kaşık ve mama kabı gibi aksesuarlarda kalan gıda artıkları iyi temizlenmediğinde bakteri üretebiliyor.

Süt, nişasta, yumurta sarısı, kıyma ve makarna gibi gıda kalıntılarında etkinliği kanıtlanan hipoalerjenik nitelikteki Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici’nin içeriğinde alkol, Paraben, Parfüm, SLS ve SLES yer almıyor.