Selpak Dördüncü Kez Ukrayna'nın Seçimi Oldu!


Selpak, 2013, 2014 ve 2016 yıllarından sonra 2017 yılında da Ukrayna’da “Choice of the Year” ödülünü 4. kez kazanarak kağıt kategorisinin en iyi markası seçildi!

Choice of the Year ödülü, Ukrayna dahil bölgedeki diğer ülkeler; Beyaz Rusya, Kazakistan ve Moldova’da 15 yıldır tüketicilerin ve otoritelerin değerlendirmeleriyle çeşitli kategorilerin en iyi markalarına verilmektedir. Her kategoride sadece tek bir markanın seçildiği yarışmada, bağımsız araştırma şirketi TNS’in yürüttüğü tüketici tercihleri araştırmasının yanı sıra, uzmanlar, sektörün öncü reklam ajansları ve organizasyon komitesinin değerlendirmelerinin toplamı esas alınmaktadır (sonuçlar Deloitte tarafından denetlenmektedir). Bugüne kadar farklı kategorilerde birçok uluslararası marka bu yarışmada ödül almıştır.

Ukrayna’da 2012 yılından bu yana yapılan marka iletişimi ile Selpak kalitesi ve uzmanlığı tüketicilerle buluşturulmaktadır. Ukraynalı tüketicilerin hem güvenini hem de sevgisini kazanan Selpak, gelecek yıllarda da tüketicilerle bağını sağlamlaştırarak zirvedeki yerini korumayı hedeflemektedir.