Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu’nda yeni yapılanma



Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu, genişleyen faaliyet alanları kapsamında pazara odaklanmak, hizmet kalitesini artırmak ve etkin yönetim amaçlarıyla organizasyonel bir yeniden yapılanma gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu altında faaliyet gösteren, kişisel bakım, bebek bakım ve ev bakım kategorilerinde hızlı tüketim sektörünün öncü markalarına sahip Eczacıbaşı Girişim Pazarlama ve Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri ile profesyonel temizlik, hijyen ve gıda ürün ve hizmetleri alanında faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel kuruluşları Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. bünyesinde birleşerek, tek ve daha güçlü bir yapı içinde hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu Başkanı Hakan Uyanık, “Bu yapılanmanın tüm paydaşlarımıza, sektörümüze, tüketicilerimize ve ülke ekonomisine faydalı olmasını diliyoruz. Grubumuzda gerçekleştirdiğimiz bu bütünleşik yaklaşım, işlerimizi daha etkin ve daha hızlı yönetmemizde bize yardımcı olacak. Bundan sonraki süreçte Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri altında faaliyet gösterecek lider markalarımızda hedeflerimiz değişmedi. Bölgesel güç olma vizyonu her zaman odak noktamızda. Yeni yapılanmamız, bu vizyonu daha hızlı gerçekleştirmemize olanak sağlayacak” dedi.

Diğer Haberler


Tüketici ihtiyaçlarına yanıt veren Selpak “ekstra hijyenik” tuvalet kağıdıyla oyunu baştan kuruyor


10 Kasım 2022


Selpak yeni ürününün reklamında “ekstra hijyene” vurgu yapıyor


10 Kasım 2022


Selpak ve Ezo Sunal ile Bezlere Elveda, Tuvalete Merhaba!


10 Kasım 2022